Water World Electronics B.V. 

Water World Electronics B.V. 

Weerdijk 14, 8375 AX, Oldemarkt, The Netherlands

Over Water World Electronics B.V. 

De WaterWorld range van inboard elektrische aandrijvingen is het resultaat van een samenwerking tussen twee bedrijven: Water World Electronics uit Oldemarkt in Overijssel en De Stille Boot uit Heeg, Friesland. Beide bedrijven beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van elektrisch varen, maar wel op verschillende gebieden. Daarom vormen ze zo’n goed team.

Water World Electronics produceert al enkele jaren elektrische aandrijvingen voor de watersport. Dit is een groeiende tak van het bedrijf, waar verder ook meet- en regelapparatuur voor elektrische motoren In verschillende bedrijfstakken wordt geproduceerd. Omdat de technische ontwikkeling op deze terreinen razendsnel gaat besloot het bedrijf zich helemaal op die techniek te gaan concentreren. Voor de commerciële kant is een partner gezocht en gevonden in De Stille Boot.

Water World Electronics doet de ontwikkeling van hard- en software en de productie in eigen huis. De korte lijnen zorgen voor een constante kwaliteit, volledige kennis van zaken en een toegankelijke prijs. “Om in deze tijd voorop te blijven lopen moeten we allemaal doen waar we goed in zijn, en dat ligt in ons geval op het snijvlak van elektrotechniek en IT”, aldus Sebastiaan Strampel, directeur van Water World Electronics B.V.

De Stille Boot is al sinds 2004 gespecialiseerd in elektrisch varen. De laatste jaren ligt de focus helemaal op de verkoop en service van elektrische aandrijvingen, energie- en monitoring systemen voor de watersport- en campermarkt. Zo is De Stille Boot o.a. de Nederlandse importeur van de Torqeedo aandrijvingen, Solbian flexibele zonnepanelen en Sentinel remote monitoringsystemen. “WaterWorld is een perfecte aanvulling op ons pakket” zegt Marcel Schaap, directeur bij De Stille Boot. “We kunnen werven of dealers in de watersport markt een compleet pakket leveren, inclusief de benodigde accu’s, laders, monitoring systemen en installatiemateriaal”.

Categorie: Motoren aandrijving en toebehoren

Contact informatie

Website http://ww-el.com

Vacatures bij Water World Electronics B.V.